Zonbescherming , per bestemming

Welke zonnecrème neem ik nu het beste mee? Dat is een vraag die ik mezelf vaak stel! Elke bestemming vraagt vaak een andere bescherming. Wanneer ik ga hiken in de bergen, kies ik voor een zonnecrème met een hoge SPF. Net zoals wanneer ik naar de zee trek. Ook een hoge SPF maar, anders dan bij een tripje naar de bergen, kies ik dan voor een waterproof zonnecrème. Er zijn zoveel keuzes! Daarom lijst ik hier even voor jullie op welke zonnecrème je het best mee neemt afhankelijk van je bestemming. Hier alvast een eerste zonbeschermings tip; ik koop mijn zonneproducten steeds bij InstaCosmetic, een online drogist met meer dan 20.000 producten en steeds met de laagste prijzen.

Traveling,

The only thing u buy , that makes you richer

Zonnebrandcrème bestaat in verschillende vormen en soorten. Zo zijn er sprays, melk, crèmes, olie en noem maar op. welke zonnebescherming ik kies, is afhankelijk van mijn bestemming en of ik al  eigenaar ben van een mooi kleurtje natuurlijk. Wanneer ik al een mooi bruine basislaag heb, kies ik sneller voor een zonneolie dan voor een zonnecrème. Deze trekken sneller in en zorgen ervoor dat je nog sneller bruin wordt. Natuurlijk is dit puur voor op het strand te liggen en de zonneklopper uit te hangen. Voor het rondtrekken in de stad, kies ik eerder voor een zonnebrandcrème. Makkelijk aan te brengen en trekt snel in je huid in. Deze gebruik ik ook in de bergen trouwens. Voor mijn gezicht kies ik wel voor een aparte zonnecrème aangepast aan mijn velletje.

Hopelijk ben je nu wat wijzer en is het makkelijker om te kiezen!

 

veel liefs,

Sas x

The tans will fade, but the memories wil last forever*

Geef een reactie